Spectaculaire Telekids Fandag op 23 juni in Familiepark Nienoord

LEEK – Zondag 23 juni vindt op Familiepark Nienoord de allereerste Telekids Fandag plaats. Er zijn verschillende optredens van bekende artiesten en er zijn vele leuke spellen te spelen. Het wordt een actieve, bijzondere en zeer diverse dag.

Op zondag 23 juni is van 10.00 tot 17.00 uur de Telekids Fandag op Familiepark Nienoord. Geniet van optredens op Main Stage en feest mee met Keet!, de Bibaboerderij, Liza, Amy en Shelley, Rachel en de Telekids Discoshow. Speel en bouw een zo mooi of hoog mogelijke Chuggington creatie met de Stack Track Competitie tijdens de Fandag en maak kans op mooie prijzen. Thuis kan je ook nog bouwen aan de Chuggington Tracks. Voel je een echte coureur op het Hot Wheels circuit en haal zo snel mogelijk de finish. Op de  Main Street kan je op de foto met je favoriete Telekids helden zoals Brandweerman Sam, Cloe’s Closet, de Koala Broertjes en natuurlijk Bobo. Kortom, een dag vol activiteiten en belevenissen die je niet mag missen!

Ook het draakje Nieno is van de partij om mee te feesten, bouwen en handen te geven.

De entreekaarten voor de Telekids Fandag zijn verkrijgbaar voor €10,- per stuk aan de kassa van het Familiepark, Infocentrum en Zwemkasteel Nienoord en via www.landgoednienoord.nl.

Abonnementhouders krijgen een korting van 50% op de entreekaarten.

Meer informatie: www.landgoednienoord.nl.

Back to top button