Nederlandse Kampioenen Acrogym van Adonis Leek

NKOSS/LEEK – Op de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym voor de D- en E-lijn, op zaterdag 8 juni in Oss, heeft Adonis Sportacrobatiek afdeling Leek de nieuwe kampioenen geleverd !! Tijdens de finale draaide het E-senioren team Lucia Pool en Roos Jonkman een foutloze combinatie-oefening, die met hoge scores gewaardeerd werd. Daarmee hadden ze gelijk een stevige greep op het podium, om aan het einde van alle wedstrijden te ontdekken dat ze ongeslagen waren. Lucia en Roos kregen goud en werden Nederlands Kampioen in hun categorie. Het andere team van Adonis Leek, E-junioren duo Rixt Tuinstra en Fabienne Vogel, wist zich ook uitstekend te handhaven tijdens deze nationale finale. Zij vielen met een prachtige vierde plaats helaas nét buiten het podium.

Op de foto Nederlands Kampioenen Lucia Pool en Roos Jonkman.

Op de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym voor de D- en E-lijn, op zaterdag 8 juni in Oss, heeft Adonis Sportacrobatiek afdeling Leek de nieuwe kampioenen geleverd !! Tijdens de finale draaide het E-senioren team Lucia Pool en Roos Jonkman een foutloze combinatie-oefening, die met hoge scores gewaardeerd werd. Daarmee hadden ze gelijk een stevige greep op het podium, om aan het einde van alle wedstrijden te ontdekken dat ze ongeslagen waren. Lucia en Roos kregen goud en werden Nederlands Kampioen in hun categorie. Het andere team van Adonis Leek, E-junioren duo Rixt Tuinstra en Fabienne Vogel, wist zich ook uitstekend te handhaven tijdens deze nationale finale. Zij vielen met een prachtige vierde plaats helaas nét buiten het podium.
Op de foto Nederlands Kampioenen Lucia Pool en Roos Jonkman.

 


Back to top button