Harmonie verzorgt sfeervol concert op podium Nienoord

Harmonie leekLEEK – Op zaterdag 8 juni 2013 gaf CMV Harmonie Leek haar jaarlijkse optreden op podium Nienoord. Begeleid door kwinkelerende vogels in de bomen brachten de muzikanten een gevarieerd programma.

Het spits werd afgebeten door het Opleidingsorkest, waarna dirigent Gellius Kaars Sijpesteijn bedankt werd voor zijn inzet als dirigent, met een afscheidsspeech en een cadeau.

Vervolgens traden beide orkesten voor het voetlicht met twee werken; The Young Amadeus en Chesters Chase.

Na een korte pauze met koffie en thee kreeg het publiek het ingestudeerde programma van het A-orkest o.l.v. Wim Westerman voorgespeeld. Zij brachten de stukken: The Mask of Zorro, Skyfall, All creatures of our God, Happy Cyclist, Sunset Boulevard en Lilo & Stitch. De suggestie van de dirigent om het programma (i.v.m. de temperatuur) in te korten werd enthousiast weggewuifd door het publiek, dus keerden de toehoorders na het beluisteren van het gehele programma voldaan huiswaarts.

Back to top button