2e Jumbo Jeugdtoernooi vv TLC zeer geslaagd

DSC_0205 (Small)LEEK – Zaterdag 15 juni is het 2e Jumbo Jeugdtoernooi vv TLC zeer succesvol verlopen. 94 teams (± 1200 spelers) waren op dit toernooi aanwezig welke van 9:30uur tot 21:30uur duurde. Naast het voetballen waren er 2 springkussens voor de jongste jeugd en een schotkanon waarmee ook een prijs te winnen was.

Trots was de organisatie met de aanwezigheid van burgemeester Hoekstra en dhr. Hoogeveen van Jumbo Supermarkt Leek die de officiële opening van het toernooi verrichtten.

 

’s Morgens begonnen de F-pupillen, D2, D3 & D4-pupillen met het toernooi. Om 9:50 werd het toernooi officieel geopend door burgemeester Hoekstra en bedrijfsleider dhr. Hogeveen van toernooi sponsor Jumbo supermarkt Leek. In de laatste wedstrijden werd het toernooi ontsierd door een gigantische regenbui, maar hier maalden de spelers niet om en was de pret er niet minder om. De ochtend werd afgesloten met de prijsuitreiking. De jongste jeugd werd blij verrast met het bezoek van Nieno, de mascotte van jeugdpark Nienoord Leek.

 

’s Middags begonnen de E-pupillen, D1 en C2 aan hun toernooi. Met een stevige wind, maar wel met af en toe een zonnetje werden de wedstrijden van 20 minuten afgewerkt. Sommige teams speelden in een nieuwe samenstelling, maar ook in de oude samenstelling. Dit bood alleraardigste wedstrijden en kon de nieuwe lichting alvast kennis maken met een groot veld en o.a. de buitenspelregel. Rond 17:00uur werd de middag afgesloten met de prijsuitreiking.

 

Om 18:00uur begon het avondprogramma en kwamen C1, de B- en A-teams in actie. Deze wedstrijden verliepen ook zonder enige problemen en volgde er rond 21:30 de prijs uitreiking.

 

Alle wedstrijden bij het Jumbo Jeugdtoernooi stonden onder vakkundige leiding van vrijwillige scheidsrechters. Het 2e Jumbo Jeugdtoernooi 2013 is mede door de vele vrijwilligers en hoofdsponsor Jumbo een groot succes geworden. Alle eindstanden van het Jumbo Jeugdtoernooi zijn weer terug te vinden op de website www.vvtlc.nl

Foto’s: Geert Spaan

 

 

Back to top button