4e DA Dames toernooi groot succes

DSC_0132 (Small)LEEK – Het 4e DA Dames toernooi is vrijdag 14 juni onder ideale omstandigheden zeer succesvol verlopen. Omdat het meisjes/damesvoetbal explosief stijgt was er dit jaar ook gekozen voor een toernooi voor meisjes MB en MC. Dit was een goede keuze en was het toernooi binnen no time vol.

De organisatie mocht voor de 4e keer DA Drogist Leek als hoofdsponsor begroeten. Door enkele vrijwilligers van vv TLC was een fraai full colour programmaboekje gemaakt die elk team mee kreeg en waar de organisatie veel complimentjes voor kreeg.

 

Teams van o.a. vv Roden, GVAV Rapiditas, Drachtster Boys, vv Heerenveen en vv TLC hadden zich ingeschreven en om 18:00uur ging het toernooi van start en duurde tot ca. 21:30uur. Helaas was er bij de meisjes MB en MC een late afmelding te betreuren waardoor er noodgedwongen geschoven moest worden in het programma, maar dit is door de organisatie prima opgelost.

Trots was de organisatie met de spontane toezegging van wethouder Tanja Haseloop om dit damestoernooi, samen met mevr. Kloetstra, bedrijfsleidster van DA Drogist Leek, te openen.

 

Daarna werd er door de dames en meisjes op het scherpst van de snede gestreden wat resulteerde in een aantal zeer aantrekkelijke wedstrijden. Om 21:30 waren alle wedstrijden gespeeld en waren de eindstanden als volgt:

Bij de dames; 1- Achilles 1894, 2- FC Lewenborg en 3- sv Bedum

Bij de meisjes MB: 1- Drachtster Boys, 2- sv Bedum MB2, 3- GVAV Rapiditas MB1

Bij de meisjes MC: 1- vv Heerenveen MC2, 2- vv Roden MC1, 3- vv TLC MC1

 

Alle deelneemsters kregen na afloop een teamfoto mee naar huis. Na de prijsuitreiking was er nog een gezellige avond vol met muziek waar de deelnemers nog een hapje en een drankje konden nuttigen. De organisatie kon terug kijken op een zeer succesvol dames toernooi. Op naar de lustrum editie van het DA Damestoernooi!

Foto’s: Geert Spaan

Back to top button