OPROEP: Persoon uit Leek gezocht na ongeval in Groningen

Dodelijk ongeval Bedum-217 (Small)GRONINGEN/LEEK –  27 mei heb ik een aanrijding gehad met een dame wonende te Leek. Ik reed in een opvallende rijles auto van Rijschool Anouk in Groningen.

Ik werd door haar van achter aangereden. Het gebeurde rond 13:00 uur in de Petrus Campersingel Er is toen netjes een schade formulier ingevuld met alle gegevens, maar deze is bij ons helaas door verhuizing verloren gegaan. Ze vertelde mij dat ze die week mij zou contacten via de opgegeven mail, maar dat is helaas nog niet gebeurd.
We weten dat ze in Leek woont, via unive verzekerd is, en in een rode Mazda (oud type) reed en late dienst had (wij denken UMCG Groningen) op die dag. Haar schade waren 2 kapotte koplampen en kon daardoor niet meer in de avond terugrijden. Misschien herkent iemand dit verhaal en weet wie deze persoon is.
Unive verzekeringen en de politie in Leek kan helaas niks voor ons doen, vandaar dit berichtje.

Met vriendelijke groet,
Anouk van Veen

Mocht u meer informatie hebben dan kunt u dat mailen naar: [email protected]

Back to top button