De Stiennen Flier Cup in zwemkasteel Nienoord

APDV0623 (Small)LEEK –  Afgelopen weekeinde was Leek het mekka van het jeugd waterpolo in Europa. In Zwemkasteel Nienoord te Leek werd op 3 velden door 60 team, in 9 poules, gestreden om De Stiennen Flier Cup.

De eerste teams, zo’n 220 deelnemers, streken al op vrijdag avond al in Leek neer.  De circa 780 deelnemers in de leeftijd van 11 tot 15 jaar overnachten met hun begeleiding op het Zwemkasteel en de nabij gelegen camping. Op beide dagen werd vanaf 09:00 uur in een strak programma een wedstrijd competitie gespeeld. De deelnemende teams kwamen uit geheel Nederland en Duitsland. Een Belgisch team was net te laat met de inschrijving dit jaar. Het was een fantastisch toernooi, voor diegene die er niet geweest zijn hebben wat gemist. Met een bom vol terrein en een schitterende afsluiting met De Útlopers  http://www.utlopers.nl/index.php kunnen we naar een mooi weekend terug kijken, zegt Herman Rodenburg namens de organisatie.

Met De Stiennen Flier Cup gingen naar huis in de 9 poules;

Onder 13

 

Meisjes:              ZV de Zaan

Jongens:             de Ham

Mix 1:                   MZ&PC de Reest

Mix 2:                   HZC de Robben

Mix 3:                   De Dolfijn

 

Onder 15

 

Meisjes:              ZV de Zaan 2

Jongens:             WONN

Mix 1:                   NDD/He-Key 1

Mix 2:                   DSC 1898

 

Voor meer informatie zie http://www.stiennenfliercup.nl/ of neem contact op met Herman Rodenburg 0638 285790.

Back to top button