Meisje overleden na steekpartij in Roden (Video)

003 (Kopie)RODEN – Een 17-jarig meisje uit Roden is dinsdagmiddag na een steekpartij in haar ouderlijke woning overleden. De vermoedelijke dader, een 19-jarige inwoner van de gemeente Noordenveld, werd door de politie later bij de voetbalvelden in Roden aangehouden.

De steekpartij deed zich omstreeks kwart voor vier voor in de woning aan de Ceintuurbaan. Toen de politie arriveerde was de dader er hardlopend vandoor gegaan. De politie zette direct een zoekactie op touw waarbij ook speurhonden werden ingezet. Het meisje werd zeer ernstig gewond naar het Universitair Medisch Centrum Groningen vervoerd, waar ze enige tijd later overleed.De verdachte werd dankzij getuigen bij het sportpark gevonden. Daar werd hij gearresteerd. Bij de velden werd ook een mes aangetroffen.

De politie vermoedt dat problemen in de relatiesfeer aan de steekpartij ten grondslag liggen.

Foto’s: Ingestuurd

   .
Back to top button