Scooterrijder gewond bij ongeval op het Industriepark

HVF_0703LEEK – Vrijdagmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden op de kruising Industriepark met de Euroweg in Leek. Bij het ongeval tussen een auto en een scooter is de scooterrijder gewond geraakt en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Beide kwamen uit de richting van het politiebureau, t.h.v. de kruising was de automobilist de scooter aan het inhalen, de scooterrijder wou op dit moment afslaan naar het Industriepark, met de aanrijding tot gevolg. De ter plaatse gekomen VOA heeft uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval gedaan. Om alles goed in kaart te kunnen brengen zijn er o.a. remproeven uitgevoerd. De Euroweg is ten tijde van het onderzoek afgesloten voor het overige verkeer.

Foto’s: Herald Veenstra

Back to top button