Dag vol luchtvaart activiteiten in Tolbert (Video)

HVF_0754TOLBERT – Vandaag staan vele luchtvaart activiteiten tijdens de feestweek in Tolbert op het programma. Vanaf 11uuris het mogelijk om rondvluchten boven de omgeving te maken, vanavond om 19uur zullen er 9 parachutisten gaan landen en vervolgens zullen diverse luchtballon het luchtruim kiezen.

Genoemde activiteiten vinden allemaal plaats achter de HJC manege. Vanmorgen ging tevens de traditionele brommertoertocht weer van start, dit jaar hadden zich ca. 120 deelnemers ingeschreven. Vanavond is de afsluiting van de feestweek, in de Postwagen wordt afgesloten met een Bayerisch Bierfest met een optreden van topband Die Münchener Schmachtfetzen. Vanwege het mooie weer, was het vanmorgen al vroeg druk in Tolbert.

Foto’s en video: Herald Veenstra

Back to top button