Vervroegde begintijden Flinke Pink Festival Leek

Leek – Organisator Sikko Cazemier van het Flinke Pink Festival tijdens het Pinksterweekend vervroegt dit jaar de begintijden tijdens de 3 avonden.

Gingen voorheen de poorten op het Evenemententerrein om 20.00 uur open, nu is dit op vrijdag om 19.00 en zaterdag/zondag al om 17.00 uur. Ook de programmering is daar op aangepast, landelijke bekende deejay’s als Outsiders (op zaterdag 27 mei) en Johnny 500 (op zondag 28 mei) staan al om 19.00 uur op het immense podium dat binnenkort gebouwd gaat worden t.o. de Rabobank.

Line-up
Andere bekende deejay’s die dit jaar optreden zijn o.a. Keltek, Freddy Moreira, Sickmode en Yung Felix. Totaal zullen ruim 20 deejay’s hun opwachting maken tijdens de 3 avonden Flinke Pink. Er zijn tickets per avond maar 1 ticket voor alle avonden is ook mogelijk, ze zijn te bestellen op www.flinkepink.nl.

De maandagmiddag, 2e Pinksterdag, sluit het festival af met optredens van 4 tributebands vanaf 13.00 uur, de entree is dan gratis.

Foto’s: Outsiders en Johnny 500, zij draaien van 19 tot 20 uur op resp. zaterdag 27 en zondag 28 mei tijdens Flinke Pink in Leek.

 

   
Back to top button