Love2cook organiseert Oosterse Kookworkshop

LEEK – Op donderdagavond 17 november kunt u onder leiding van Anja en Fernande van Love2cook de “high lights” van de authentieke keuken van Vietnam, Thailand,  Indonesië, Japan en Korea leren koken.

De maand november is perfect om Aziatisch te koken zonder zakjes en pakjes, maar met verse kruiden en lekkere verse ingrediënten die we gaan omtoveren tot smaakbommen vol pit, geur en kleur. Op het menu staan diverse noedelgerechten en snelle roerbakgerechten. Er worden uiteraard verse Vietnamese loepiaatjes gemaakt, curry uit Thailand, saté uit Korea, Japanse sushirolletjes en nog veel meer lekkers.

Deze kookworkshop wordt georganiseerd in het kooklokaal van de “Oldeborg” aan de Waezenburglaan in Leek. De les begint om 18:30 met ontvangst een Aziatisch kopje thee met een Oosters lekkernij. Dan wordt er wat verteld over de Aziatische keuken en wordt het te koken menu doorgenomen. Daarna gaat u in 2-tallen aan de slag in de keukentjes waar de ingrediënten klaarliggen. U maakt allemaal een ander gerecht zodat tegen de klok van 21:00 uur een heerlijk buffet klaarstaat met diverse lekkernijen uit diverse landen. We dineren samen.

Na afloop krijgt u een ingebonden receptenboekje mee naar huis, zodat u thuis ook nog Oosters kunt koken.  De prijs (inclusief koffie, thee, 2 drankjes, Aziatisch diner en een receptenboekje) is €40,- per persoon. U kunt zich aanmelden via het emailadres: [email protected] of per telefoonnr: 06-13932928.

   
Back to top button