Love2cook te gast bij het Rtv Noord programma “De Noordmannen”

Love to cookGRONINGEN/LEEK – Aanstaande zondag, 14 juli wordt het bekende radioprogramma “De Noordmannen” opgenomen en uitgezonden vanuit en rondom de boerderij van de familie Horinga aan de Pasop in Midwolde.

De dames van Love2cook, Anja Bandringa en Fernande Riemens zijn gevraagd om in het programma te koken met streekproducten uit de “ Streek van Leek”. Zij gaan ter plekke hapjes maken met o.a. geitenkaas, speltmeel, mozzarella, appels en Groninger worst. Anja zal haar beroemde “ Groninger Mosterdsoep” maken. Tevens zullen zij wat gaan vertellen over de Streekproductenmarkt Nienoord.

 

Het programma begint om 8:00 uur en duurt tot 10.00 uur en zal worden gepresenteerd door Okkie Smit en Alex Vissering.

Back to top button