Zomer in Familiepark Nienoord met Clown Remko

NienoordLEEK – Op zondag 21 juli is Clown Remko van de partij in Familiepark Nienoord. Ter ere van de zomervakantie organiseren we diverse zondagen iets leuks. En Nieno is ook van de partij!

Op de tweede zondag van de zomervakantie komt Clown Remko de prachtigste creaties maken met ballonnen. Het Familiepark is geopend van 9.30-18.00 uur en Clown Remko is er  tussen 11.00-16.00 uur. Zondag 28 juli is er een Westerndag geheel in stijl met paarden, cowboytenues en verschillende spelletjes zoals hoefijzer werpen en blikgooien. Indianen op paarden lopen rond en als je wilt kan je ook een ritje maken. Zet je mooiste indianentooi op en neem je lasso mee. Augustus is feestmaand in Familiepark Nienoord en daarom sluiten we de zomervakantie feestelijk af op zondag 18 augustus met de Telekids Discoshow! Voor overige informatie over het zomerprogramma in augustus en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl

 

   .
Back to top button