Dames Zaalvoetbal in de regio groeit!

LEEK/RODEN – Het damesvoetbal in de zaal begint steeds meer serieuzere vormen aan te nemen. Ook VV Nieuw Roden speelt daar op in en investeert fors in de zaalafdeling voor dames!

Komend seizoen traint en speelt VV Nieuw Roden competitie- en bekerwedstrijden met maar liefst 4 dames voetbalteams in de Rodenburghal in Leek. Daarnaast wordt er op 2 november a.s. een zaalvoetbaltoernooi gehouden voor damesteams, eveneens in Leek. Het afgelopen seizoen startte Nieuw Roden met 1 team… dus de groei zit er duidelijk in. Daarnaast wordt in samenwerking met de KNVB een voetbalacademie opgericht in Leek voor meiden van 12 t/m 16 en dames vanaf 17 jaar. De start hiervan is begin oktober en ook dit vindt plaats in de Rodenburghal.

Meer informatie omtrent damesvoetbal in de regio is te vinden op www.vvnieuwroden.nl en www.futsalleek.nl.

Back to top button