Westerndag in Familiepark Nienoord

ATT00042LEEK – Zet je mooiste indianentooi op, neem je lasso mee en kom naar de Westerndag op Familiepark Nienoord aanstaande zondag 28 juli. De hele dag kan je paardrijden en doen we allerlei spelletjes in Westernstyle!

Tijdens de Westerndag lopen er indianen en cowboys op paarden rond en je kan zelf natuurlijk ook een ritje maken geheel in stijl. Je kan geschminkt worden, op de foto met de paarden, cowboys en indianen en we doen verschillende spelletjes zoals hoefijzer werpen,  blikgooien met waterpistolen en gaan we kijken of je met een lasso iets kunt vangen.

In augustus hebben we een groot feestprogramma met Nieno’s Spetterfeest, Nieno’s Springweekend en als afsluiter de Telekids Discoshow. De Telekids Discoshow is een 3-uur durende show waarin de gespecialiseerde Telekids kinder-DJ de bezoekers laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek.

Kortom, het is een spetterende zomer en het wordt nog mooier! Vergeet niet om eens een duik te nemen in het buitenbad van het Zwemkasteel met dit mooie weer.

Voor overige info over het zomerprogramma in Zwemkasteel en Familiepark Nienoord en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl

Back to top button