60-jarig huwelijksjubileum

LEEK/GROOTEGAST – Wiebe de Vries en Minke de Vries-Kalfsbeek zijn op 1 augustus 2013 60 jaar getrouwd – hebben 60 jaar lief en leed gedeeld. Gelukkig zeggen ze meer lief dan leed in de 60 jaar samen.

De heer De Vries was als smid-gas- en waterfitter 40 jaar in dienst bij de firma J. Russchen in Zevenhuizen. Ging in 1991 met de VUT en kan nu eigenlijk ook nog slecht stil zitten en knutselt graag. Mevrouw De Vries had als beroep kleuterleidster, wat ze een heel leuke tijd noemt. Ze was van 1966 tot 1984 lid van de gemeenteraad van Leek. Daarnaast was ze 28 jaar buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand en voltrok in die functie bijna 600 huwelijken. Een periode die ze niet graag had willen missen. Beiden genieten nu van wat het leven hun biedt en toosten samen met hun kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden op de afgelopen 60 jaar. Het echtpaar woont aan Dokter G. de Vrieshof 21, 9354 BM  Zevenhuizen.

Burgemeester Hoekstra feliciteert op 1 augustus 2013 om 10.30 uur het echtpaar thuis.

Back to top button