Geslaagd jubileumfeest bij VEV’67 vanwege 50-jarig bestaan (Foto’s)

LEEK – Zaterdag 30 september heeft voetbalvereniging VEV’67 in Oostindie het 50-jarig bestaan van de club groots gevierd met een dag vol met diverse activiteiten.

In de ochtend was er een groots FIFA jeugdtoernooi. ’s Middags was er een receptie voor Ereleden, Leden van Verdienste en genodigden, een expositie, Bourgondisch VEV met diverse foodkramen, en de competitiewedstrijd van VEV’67 1 tegen de Zeerobben uit Harlingen die om half 5 van start ging met muzikale omlijsting van het dweilorkest de Ûtlopers uit Sneek .

’s Avonds vanaf 18:30 uur was het jubileumfeest in de grote feesttent met o.a. Popkoor Leek, VEV cabaret, Top 40 coverband SoulBlender en DJ BEEZ & DJ Lady S. De dag en het feest in de tent was voor iedereen vrij toegankelijk.

Voor meer foto’s en/of nabestellen klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button