Augustus feestmaand op Landgoed Nienoord

LEEK – De hele maand augustus organiseert Landgoed Nienoord feesten in de weekenden. Het eerste weekend begint goed met Nieno’s Springfeest. Het hele weekend kan je springen in het Familiepark en in het Zwemkasteel!

Op zaterdag 4 en zondag 5 augustus viert Nieno zijn springfeest op Landgoed Nienoord. Bij het Zwemkasteel kun je springen op Nieno’s eigen nieuwe luchtkussen. En in het Familiepark kun je klimmen en klauteren op de Jungle Klimtoren en de spannende Adventure Track. Wil je alle ze alle drie uitproberen, koop dan een combikaartje voor € 9,50 per persoon voor het Zwemkasteel en het Familiepark. Op zondag 11 augustus geeft Nieno een groot Spetterfeest. Er zijn allerlei spelletjes te doen met water, dus neem je supersoaker mee en kom spetteren in het Familiepark! Als afsluiter van de zomervakantie is er de Telekids Discoshow. De Telekids Discoshow is een 3-uur durende show waarin de gespecialiseerde Telekids kinder-DJ de bezoekers laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek.

Gelukkig is de zomer dan nog niet voorbij en kan je op vrijdagavond 23 augustus Discozwemmen in het Zwemkasteel. Kortom, het is een spetterende zomer en dat blijft het ook!

Voor overige informatie over het zomerprogramma in Zwemkasteel en Familiepark Nienoord en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl

   
Back to top button