Burgemeester en wethouders van Leek deze week op werkbezoek in Tolbert

TOLBERT/LEEK – Op donderdag 5 oktober 2017 om 20.00 uur brengen burgemeester en wethouders van Leek een werkbezoek aan het dorp Tolbert.

De bijeenkomst vindt plaats in De Postwagen, Hoofdstraat 55 in Tolbert. Hierbij zijn alle dorpsbewoners van harte welkom. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders C.T. Dekker, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in hun portefeuille hebben.

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan. Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot gemeentelijk beleid of het dorp Tolbert. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel drankje.

Voorafgaand aan de bijeenkomst gaat het college met een kleine delegatie door het dorp voor een korte schouw, om ter plekke op de hoogte te worden gebracht van eventuele knelpunten.

Back to top button