Line-up bierfeest Leek uitgebreid met DJ Jerome

LEEK – Aan het programma van het Oktober BierFest in Leek, komende zaterdag 14 oktober in de Rodenburghal, heeft de organisatie nog een extra act toegevoegd: DJ Jerome!

Hij werd bekend met de hit “Sex met die kale” die hij samen met de Lawineboys uitbracht. Deze plaat stond lang genoteerd in diverse hitlijsten in Nederland en Belgie. Sindsdien is hij wekelijks in het land maar ook in het buitenland treedt hij vaak op. Een kleine greep uit de locaties waar DJ Jerome heeft gedraaid: Aprés Ski Paleis – Hinterglemm (Oostenrijk), Le Monde – Val Thorens (Frankrijk) en in Brixental – Westendorf (Oostenrijk). In Leek staat hij zaterdag samen met het toporkest de Palemiger Spätzen en de Gebroeders Ko op het podium.

Kaarten voor het Leekster bierfeest zijn verkrijgbaar in Leek-Tolbert bij FiftyFifyt, Fitclub Rodenburg, Shoeby, Hairspecials en Bio Corner Easy. Daarnaast zijn de tickets verkrijgbaar bij ALLE Primera winkels in Nederland en online op www.rodenburglive.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement.

   
Back to top button