Springkussen Festival voor mensen met een beperking

GRONINGEN/TOLBERT – Op donderdag 26 oktober is er van 10.00 tot 13.00 uur het Springkussen Festival in Martiniplaza te Groningen.

Het bijzondere is dat De Zijlen, in samenwerking met Feestverhuur Groningen en Martiniplaza, het mogelijk heeft gemaakt om die dag het Springkussen Festival zo in te richten dat het ook toegankelijk is voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voor veel mensen met een beperking wordt dit een hele mooie ervaring! Om deze dag echt onvergetelijk te maken roepen wij jong en oud op om die dag de zalen te komen vullen met gezelligheid en plezier.

Alle spring- en feestliefhebbers in Groningen en omstreken nodigen we daarom uit om op donderdag 26 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur te komen springen en feesten bij het Springkussen Festival! De kosten bedragen 5 euro p.p.

   
Back to top button