De jonge wereld doet mee met aan de bak dag voor SOS kinderdorpen

LEEK – Aan de Bakdag is het jaarlijkse bakfeest dat SOS Kinderdorpen in samenwerking met partner Dr. Oetker organiseert. Op deze landelijke dag bakken, versieren en verkopen zoveel mogelijk BSO’s cupcakes voor SOS Kinderdorpen. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan een SOS Kinderdorpen project voor scholen in Guinee-Bissau.

Op 23 oktober zal de (sport) BSO de Jonge Wereld in Leek halloween cupcakes gaan bakken voor het goede doel. De opbrengst van deze cupcakes gaat in zijn geheel naar SOS kinderdorpen. De kinderen gaan de cupcakes verkopen bij familie/buren etc.

Op 23 oktober zullen de cupcakes gebakken/versiert en verpakt worden door de kinderen. Wil je geen cupcakes kopen, maar ons wel steunen? Dan kan je ook een los bedrag doneren via onze actiepagina. Wij hopen dat we met z’n allen een mooi bedrag voor SOS Kinderdorpen op kunnen halen! Doneer via deze link.

Back to top button