Gemeente Leek legt kavels langs de Roomsterweg onder de loep

LEEK – De gemeente Leek legt dit jaar verschillende kavels onder de loep. Door telkens andere kavels uit te vergroten onder de loep laat de gemeente zien dat zij een verrassende variatie aan vrije kavels heeft, waar men een droomwoning op kan realiseren. 

Kavel Roomsterweg 13 bij Oostindie onder de loep

Aan de rand van de nieuwe woonwijk Oostindie in Leek zijn landelijke kavels beschikbaar waarop u als particulier een woning kunt laten bouwen. De kavels liggen in het oude lint van de Roomsterweg en de Oostindischewijk. De kavel aan de Roomsterweg 13 ligt nu onder de loep.

Op deze royale kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen, maar u kunt er ook samen met iemand anders een twee-onder-een-kapwoning neerzetten. Uw tuin ligt op het zuiden. Tussen uw tuin en de nieuwe wijk ligt als buffer een brede watergang en een groenstrook. De voorkanten van de woningen in de nieuwe wijk zijn gericht naar het lint, waardoor u vanuit uw tuin niet tegen de achterkanten van de nieuwbouw hoeft aan te kijken.

De kavel aan de Roomsterweg 13 is in de verkoop als kavel L12. Deze kavel is 2.332 m2 groot en kost € 196.700, – vrij op naam. Bij erfpacht van de grond met de aantrekkelijke Leekster erfpachtregeling bedraagt de canon voor de grond € 634 per maand. Meer informatie staat op www.woneninleek.nl/kavelonderdeloep 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met de gemeente via telefoonnummer (0594) 55 15 15 of mail naar [email protected].

Prima wonen in Leek

Leek is als woongemeente zeer geliefd. Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum en grootwinkelplein, een prima onderwijsaanbod van peuterspeelzaal tot gymnasium en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Leek ligt langs de A7 op 15 autominuten van Drachten en Groningen en heeft goede busverbindingen. Kijk voor meer informatie op www.woneninleek.nl.

   
Back to top button