Beleef het bos met de Nachtwachter tijdens Nacht van de Nacht

LEEK/NIETAP – Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties.

Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 13e keer georganiseerd op zaterdag 28 oktober 2017. IVN afdeling Leek Nietap heeft hier weer de jaarlijks terugkerende activiteit voor georganiseerd.

In het donker een boswandeling maken samen met de Nachtwachter? Dat kan op zaterdag 28 oktober 2017. De Nachtwachter woont in het bos, maar vertoont zich overdag nooit. Als geen ander kent hij de geheimen en bijzonderheden van de nacht. Aan kinderen en volwassenen vertelt hij graag over het leven van dieren en planten in het bos. De Nachtwachter leert jong en oud de nacht beleven door te ruiken, proeven, horen en zien.

Opgeven
We zullen de Nachtwachter ontmoeten in het Natuurschoonbos te Nietap. We starten vanaf de parkeerplaats Natuurschoonbos, Nietap. Wil je deze kans om de Nachtwachter te ontmoeten niet missen, geef je dan snel op (tot 27 oktober!) voor deze wandeling. Dat kan bij Edith Barf via tel.nr. 06-18962893 of via de email: [email protected]

Deze excursie is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en hun volwassen begeleider(s). Er kunnen maximaal 20 deelnemers (incl. begeleiders) mee. Dus begeleiders, wellicht wilt u ten behoeve van de kinderen niet met te veel volwassenen mee. Er is deskundige begeleiding vanuit het IVN aanwezig.

Kosten: kinderen t/m 12 € 2,50 / begeleiders € 1,00

Back to top button