Open week bij Sportcentrum Leek van 9 tot 15 januari

Leek – We hebben allemaal goede voornemens die we in het nieuwe jaar willen realiseren. Eén van de meest populaire voornemens is gezonder leven. Sporten heeft veel voordelen voor je gezondheid en het is een geweldige manier om fit te blijven. Om jou hierbij te helpen organiseert Sportcentrum Leek weer een Open Week waarbij iedereen gratis kan kennis maken met het Sportcentrum.

Van 9 januari tot en met 15 januari kunnen ook niet-leden kennis maken met de verschillende fitnessfaciliteiten, groepslessen en instructeurs van Sportcentrum Leek. De fitnessruimte biedt een breed scala aan fitnessapparatuur, waaronder kracht- en cardioapparatuur. Daarnaast heeft het Sportcentrum nog verschillende diensten, waaronder persoonlijke trainingen en voedingsadvies. De Open Week is een mooie kans om te zien wat het Sportcentrum te bieden heeft én om te ervaren hoe jij je gezondheid en welzijn kunt verbeteren.

Gezonder en fitter
Zijn gezonder en fitter worden je goede voornemens voor dit jaar? Sportcentrum Leek helpt je graag deze doelen te verwezenlijken. Nieuwe leden kunnen zich tijdens de Open Week gratis inschrijven bij het afsluiten van een jaarabonnement, daarnaast kunnen ze in januari en februari ook nog gratis sporten!

Kom langs in de week van 9 januari en ontdek wat de Open Week jou te bieden heeft!

   
Back to top button