Vermissing Emily Meijer(12) in liveprogramma op SBS6 levert tip op

GROOTEGAST – UPDATE: Emily is terecht! Vanavond is in de live uitzending van Team Vermissingen op SBS6 met Rik van de Westelaken aandacht besteed aan de vermissing van de 12-jarige Emily Meijer uit Grootegast die sinds dinsdag vermist wordt.

Tijdens de live uitzending heeft journalist Jens Olde Kalter woensdagavond op het thuisadres van Emily met haar oom Willem Bakker gesproken die vertelde dat het totaal ongebruikelijk is dat dat Emily al meer dan 30 uren niet thuis is geweest en maken ze zich daarom ernstig zorgen. Emily zit momenteel in de pubertijd en is wel aan het ontdekken vulde Bakker aan’. Het laatste wat ze weten is dat ze dinsdag met de bus vanuit Grootegast naar Groningen is vertrokken en nadat ze de bus verlaten heeft is ze aldus de politie mogelijk verder gereisd met een onbekende man.

Nieuwe tip
Een tipgever heeft na het zien van de beelden en de oproep op tv aan het team doorgegeven dat Emily mogelijk in Arnhem gezien is met meerdere jongens en meiden. Het Team Vermissingen gaat deze tip onderzoeken en komt met meer informatie zodra dat bekend is.

Lees ook: 
– 12-jarige Emily nog steeds vermist
– 12-jarig meisje sinds dinsdagmiddag vermist

Informatie en foto’s tv uitzending: Team Vermissingen

 

   
Back to top button