Jeugd heeft plezier bij Vakantie Bijbel Klup

DSC_0695aZEVENHUIZEN – Inmiddels 17 jaar is de Vakantie Bijbel Klup in Zevenhuizen een begrip.

Tegen het einde van de schoolvakantie verrijst een grote tent in het centrum van het dorp om van hieruit allerlei activiteiten te organiseren voor de jeugd van Zevenhuizen en omstreken. ‘s Morgens is de jonge jeugd aan bod om naast het knutselen te luisteren naar verhalen en mee te doen aan samenzang. Hier zijn ruim 80 kinderen dit jaar op af gekomen, die met volle teugen genieten van het aangeboden programma.

In de vroege avond kan de oudere jeugd meedoen aan tal van sportieve activiteiten, met als hoogtepunt een survivaltocht. Zelfs voor de oudere jongeren worden activiteiten georganiseerd. Een zo groots opgezet programma valt of staat  met behulp van vrijwilligers. De organisatie kan dit jaar op maar liefst 100 vrijwilligers een beroep doen.

Foto’s: Mieneke Zevenberg

Back to top button