Grandioze lustrum uitvoering Grolsch Boeren Rock in Sportcentrum Leek

LEEK – De vijfde editie van het befaamde Grolsch Boeren Rock in Sportcentrum Leek is jongstleden zaterdagavond de vooraf beloofde absolute top avond geworden!

Het eerste lustrum, bijgewoond door ruim 1200 zeer enthousiaste bezoekers, is een groot succes geworden. Het uit de wijde regio aanwezige publiek genoot zichtbaar van de eerste tot de laatste minuut van het gebodene van de top artiesten. 

Met de artiesten Bökkers, het nieuwe Normaal zoals de Sallandse band veelal aangeduid wordt, die het publiek totaal uit de bol liet gaan, de populaire volkszanger Jannes, immer goed voor veel waardering, de altijd klasse werk leverende top rockband Mooi Waark, het populaire Veenkoloniale De Høksons en met de lokale DJ Olaf had organisator Jacob Veenema een topbezetting weten vast te leggen. Dit tot grote waardering van het talrijke publiek, dat bij bij monde van velen lieten weten het een geweldige avond gevonden te hebben. Voor herhaling vatbaar en dat is precies wat gaat gebeuren.

Organisator Jacob Veenema, directeur en mede-eigenaar van het sportcentrum, liet naderhand desgevraagd weten: ‘Jazeker, ik ben meer dan tevreden over het verloop van de eerste lustrum uitvoering. We hadden keur aan top artiesten hetgeen door de ruim 1200 aanwezige bezoekers zeer gewaardeerd is. De gehele avond is in het sportcentrum als ook daarbuiten ordelijk en netjes verlopen, al met al meer dan voldoende redenen om volgend jaar, omstreeks dezelfde datum, op te gaan voor de zesde editie van  het Grolsch Boeren Rock in Sportcentrum Leek’.

   
Back to top button