Telekids Discoshow weer in Familiepark Nienoord

ATT00055LEEK – Op zondag 18 augustus is de Telekids Discoshow voor de tweede keer te zien in Familiepark Nienoord. Deze Discoshow draagt de naam van het populaire kinderprogramma op RTL en zal de jongste bezoekers verrassen met leuke muziek en verrassende spelelementen.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt Savanna optreden. Zij staat momenteel vier weken op 1 in de Kids Top 20.

Telekids Discoshow

De Telekids Discoshow is een 3-uur durende show waarin de gespecialiseerde Telekids kinder-DJ de bezoekers laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show worden er, naast leuke spelletjes, ook verschillende originele Telekids-goodies weggegeven. De speciale Telekids-promomeiden zijn aanwezig om mee te zingen en te dansen met de bezoekers. Er worden foto`s gemaakt die vervolgens terug te zien zijn op de website van RTL Telekids. De Telekids Discoshow heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten.

 

Savanna

Wat als een grapje begon, werd serieus. Giel Beelen van 3FM, startte eind 2011 een zoektocht naar de Nederlandse Birdy! Savanna schreef zich hiervoor in en eindigde als één van de laatste 8 Birdy finalisten. Inmiddels is Savanna een stoere young-adult woman. Met haar nieuwste nummer I love 2 staat Savanna al vier weken op 1 in de Kids Top 20. En zondag 18 augustus treedt ze op tijdens de Telekids Discoshow!

 

Praktisch

Het is al de tweede keer dat de Telekids Discoshow te zien is in Familiepark Nienoord met deze bijzondere kindershow. Het Familiepark is geopend van 09.30 tot 18.00 uur. De Telekids Discoshow is  tussen 12.00-15.00 uur te zien en te horen.

Een entreekaart voor de Telekids Discoshow kost € 8,00. Abonnementhouders betalen op vertoon van hun abonnement € 1,00. Kortingen, andere acties en vrijkaarten zijn niet geldig op zondag 18 augustus.

 

Meer informatie is te vinden op www.landgoednienoord.nl.

   .
Back to top button