Bee Gees Forever in Concert tijdens Pinksterweekend Leek

Leek – Elke zaterdagavond, al 6 weken lang schitteren ze op TV bij SBS6 in het programma The Tribute, Battle of the Bands en nu komen ze dit voorjaar al naar Leek: Bee Gees Forever.

Op 1e Pinksterdag, zondagmiddag 19 mei geven ze een 1,5 durend concert op het Evenemententerrein (t.o. de Rabobank) in Leek. In een indrukwekkende live-show nemen Martijn (als Maurice Gibb) , Jeffrey (als Robin Gibb), Mike (als Barry Gibb) en hun geweldige band het volledige podium over. Ondersteund door alles wat een geweldige concert nodig heeft. Met veel dansplezier, spectaculaire verlichting, perfect geluid, koude drankjes, heerlijke foodtrucks en een prachtig festivalterrein belooft het een Pinksterzondag te worden om nooit te vergeten.

Ticketverkoop start zaterdagavond!
De voorverkoop start zaterdagavond 10 februari om 20.00 uur. Iedereen die zich van te voren registreert op www.leeklive.nl (vrijblijvend) krijgt ca. 2 uur voor de officiële start van de voorverkoop een ticketlink om direct, en voor de allersnelsten met voordeel, te kunnen bestellen.

Op www.leeklive.nl is ook alle verdere informatie te vinden. Voor mensen met jonge kinderen goed nieuws, t/m 11 jaar is de toegang, onder begeleiding van een ouder/verzorger, gratis. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Foto’s: William Rutten

   
Back to top button