Politie Steenwijkerland zoekt stappers uit Zevenhuizen vanwege zware mishandeling

EESVEEN/ZEVENHUIZEN – De politie Steenwijkerland is op zoek naar enkele stappers uit Zevenhuizen die vermoedelijk getuige zijn geweest van een zware mishandeling waarbij het slachtoffer ernstig letsel aan zijn gezicht opgelopen heeft.

Deze zware mishandeling vond plaats in de nacht van zaterdag 7 oktober op zondag 8 oktober omstreeks 02:00 uur in discotheek Smity’s Palace in Eesveen. Het is de politie Steenwijkerland bekend dat er op dat moment mensen uit Zevenhuizen in die discotheek waren. De politie wil graag met hen in contact komen.

Ben jij of ken jij diegene die de bewuste nacht in Smity’s Palace was? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van kenmerk 2017465602. Anoniem melden mag natuurlijk ook via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Back to top button