Voorverkoop 22e Jaren 80 Feest Tolbert gestart

Jaren 80 feest-50 (large)LEEK – Wat in 2003 begonnen is als een éénmalige reuniedisco is intussen niet meer weg te denken uit het dorp Tolbert! Ze, de deejay’s Fré Suurd, Rogier Niessen en Sikko Cazemier, zouden in maart van dat jaar nog één keer samen een disco “draaien” zoals ze dat ook in de jaren 80 hadden gedaan in diverse café’s in Tolbert, Leek, Niekerk en omgeving. Vele honderden kwamen er op af en dat was reden genoeg om er een vervolg aan te geven! Intussen zijn er al 21 edities geweest die vrijwel allemaal ruim van te voren uitverkocht waren! Ook na de brand die in februari 2012 een deel van de Postwagen in de as legde ging het feest gewoon door, de laatste 3 edities vonden deels plaats in een feesttent bij het Tolberter horecacentrum. De komende editie, alweer de 22e (!) is op zaterdag 26 oktober en zal weer volledig in de Postwagen plaatsvinden. Naast de 3 genoemde deejay’s zal ook Adam Postema uit Nietap de hits van 25, 30 jaar geleden gaan draaien. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, ze zijn o.a. verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland maar ook bij FiftyFifty in Tolbert en bij CD Shop Easy, de Rodenburghal en Lakeside/Shoeby Fashion in Leek.

De deuren gaan open om 21 uur en het feest duurt tot ca. 2 uur. Meer info (en ook kaartverkoop) op www.jaren80feest.nl.

Foto’s van vorig jaar: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button