Traumahelikopter ingezet voor medische hulpverlening bij wereldrestaurant in Leek

LEEK – Zaterdagavond omstreeks kwart voor negen was er een medisch noodgeval bij wereldrestaurant Breed in het centrum van Leek.

Een restaurant bezoeker is behandeld in de met spoed ter plaatse gekomen ambulance. Het personeel van de ambulance heeft later de assistentie van de traumahelikopter vanaf vliegveld Eelde opgeroepen. Binnen enkele minuten arriveerde de heli en heeft de piloot hem op een grasveld nabij haven Nienoord op de grond gezet. De politie heeft de arts met de auto naar het restaurant gebracht. Even later is de ambulance naar het ziekenhuis vertrokken en is de helikopter opgestegen en teruggevlogen naar vliegveld Eelde. Wat er met de bezoeker aan de hand was is niet bekend.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl & Video: Jelte Haumersen


 

Back to top button