Concert van Flexx Music Woldhoorn in Tolbert

TOLBERT – De muziekvereniging “Flexx Music Woldhoorn – Tolbert” geeft op zaterdag 8 april 2017 een sprankelend, afwisselend concert in de Postwagen te Tolbert. Aanvang: 19.45 uur.

Het optreden sluit aan bij het streven van het orkest om ieder jaar een ambitieus concert te geven, waarin naast fanfaremuziek ook andere stijlen van muziek maken ten gehore wordt gebracht. Voor de pauze staat het programma in het teken van de fanfare Flexx Music met muziekwerken o.a. “Pirates of the Caribbean”, “Springtime”, “Memory”,etc.

Het Fluitorkest ”Dubbel en Dwars” zal dan optreden, een groot en flexibel orkest bestaande uit fluitisten van verschillende leeftijden en niveaus uit het westerkwartier. De muzikanten zijn leerlingen van de muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier en Stichting Muziekonderwijs Grootegast en spelen in het orkest voornamelijk popmuziek tijdens hun spetterende optredens o.l.v. Lindy Adema en Mirjam Klok.

Woldhoorn the Band, gevormd uit Flexx Music leden en flexx leden zal het programma vervolgen en lichte muziek laten horen. We maken de avond swingend af met o.a. “Happy”, “Chicago”, “Children of Sanchez”, “Sir Duke”, “How deep is your love”. Ook zal zanger Bert Solo het publiek muzikaal verrassen met zijn muziek. Bert Solo is een zeer veelzijdig zanger met veel optredens in de regio, maar ook laat hij menig feesttent stuiteren als zanger van TopCoverBand Switch. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Henk van Ras.

   
Back to top button