Aangeschoten bestuurder met auto van de weg op de Oudewijk

ZEVENHUIZEN – In een hevige sneeuwbui is vanavond rond half negen een auto met daarin twee (Poolse) inzittenden op de Oudewijk in Zevenhuizen in een slip geraakt, en in een sloot tot stilstand gekomen.

Omdat de melding was een auto te water, werd ook de Marumer brandweer opgeroepen. Zij konden al vrij snel weer terug naar de kazerne omdat de inzittenden van de auto al bij een omwonende in huis waren om op te warmen. Het was voor de inmiddels aanwezige politie al snel duidelijk dat de inzittenden onder invloed van alcohol verkeerden. Ter plaatse gekomen ambulance personeel heeft de twee nog wel onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis was niet noodzakelijk. Ze zijn later door de politie overgebracht naar het bureau. Berger Collewijn heeft de auto afgesleept.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum.nl

 

Back to top button