Partijen Nienoord ondertekenen Samenwerkingsconvenant

LEEK – Partijen op Nienoord verstevigen de samenwerking. Vandaag, donderdag 14 december tekenen de partners het samenwerkingsconvenant Nienoord.

De partijen op het landgoed willen meer met één gezicht naar buiten treden. Meer samenwerking tussen de partners op het landgoed leidt tot een aantrekkelijker landgoed. Het samenwerkingsconvenant Nienoord richt zich op de uitvoering in de komende vier jaren. De partijen spreken uit door de ondertekening van het convenant dat ze de intentie hebben om zich in te zetten om de ambities uit het ambitieplan Nienoord te bereiken. De thema’s die centraal staan, zijn: “Met één gezicht naar buiten, Gezamenlijk evenement en Verbinding”. De versterking van samenwerking start gelijk met een workshop schapendrijven.

De partijen in het convenant zijn de gemeente Leek, Stichting Landgoed Nienoord, Stichting Museum Nienoord, Stichting Podium Nienoord, Stichting de Zijlen, Landgoedboerderij Oosterheerdt, Grand Café Borg Nienoord, Landgoedcamping Nienoord, Watersportcentrum Lettelbert, IJsvereniging Leek en Nivon Natuurkampeerterrein Lettelbert.

Back to top button