Bonnen voor automobilist uit Groningen

Dodelijk ongeval Bedum-217 (Small)LEEK/GRONINGEN – Een 36-jarige automobilist uit Groningen verliet vrijdagavond het politiebureau in Leek met een aantal bekeuringen op zak.

De man nam voor het oog van enkele politiemensen op de Midwolderweg in Leek een rotonde via de verkeerde rijrichting. Toen de agenten de man een bekeuring wilden geven, liet de Stadjer duidelijk weten het hier niet mee eens te zijn. Nadat de agenten de bon hadden geschreven en weg wilden rijden, ging de man pal voor de politieauto staan. Na een waarschuwing dat zijn gedrag wel eens tot een arrestatie zou kunnen leiden, stapte de automobilist aan de kant maar gaf even later nog een klap tegen de dienstwagen. De agenten voegden de daad bij het woord en namen de man mee naar het bureau. Behalve de bekeuring voor het verkeersgedrag kreeg de man ook een bon voor baldadigheid.

Back to top button