Derde editie classic motor- & bromfietsbeurs dit weekend in Leek

LEEK – Dit weekend zijn weer de meest fraaie exemplaren motoren en bromfietsen te bewonderen tijdens de derde editie van het classic motor- & bromfietsbeurs in het Sportcentrum in Leek.

Zo is er op motorgebied een New Imperial uit 1928 te zien. Zeldzaam en in een beperkte oplage geproduceerd. Motoren van begin vorige eeuw tot en met de ’80 jaren staan er voor de show, maar ook voor de verkoop. Een mooie collectie racemotoren in diverse kwalificaties van het Rijdend Motor Museum staan ook op de beurs.

Ook op bromfietsgebied valt er veel te genieten. Merken als Kreidler, Zundap, Testi, Berini en nog veel meer brommers uit de jaren ’60, ’70, ’80 zijn volop op de beurs. En natuurlijk ontbreken de vele stands met onderdelen, documentatie, helmen, gereedschap en andere spullen niet. En ook de livemuziek mag niet ontbreken natuurlijk.

En dat is nog láng niet alles! Kortom; een dag voor echte liefhebbers, waar op meer dan 6000m2 beursvloer van alles te beleven is!

De openingstijden zijn zowel op zaterdag 19 en zondag 20 maart van 9:00 tot 17:00 uur. Ruime parkeergelegenheid is gratis aanwezig bij en rondom Sportcentrum Leek.

Voor meer informatie bezoek onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl. Inschrijven is nog steeds mogelijk via het inschrijfformulier op onze website. Of telefonisch 0594-512040

   
Back to top button