Speelweek 2013 afgesloten met groot vuur

Speelweek 2013-6LEEK – Vrijdagavond was na een week het einde van de Speelweek 2013 die wederom met groot succes is verlopen.

Zo’n 250 schoolkinderen hebben deze week hard gewerkt om een mooie hut te maken. Vrijdagmiddag zijn de juryleden alle hutten bij langs geweest en hebben ze beoordeeld. De hut genaamd ‘Meiden Slot’ die gemaakt is door kinderen van de onderbouw is dit jaar als winnaar verkozen met de mooiste hut. Vrijdagavond is de Speelweek zoals elk jaar afgesloten met een groot vuur. De Leekster brandweer was aanwezig om het vuur in de gaten te houden. Uiteindelijk moesten ze in actie komen omdat het gras rondom de grote bult in de brand vloog. De brandweer heeft een schuimkraag om de bult neer gelegd zodat het niet meer uit kon breiden. De organisatie van de Speelweek bedankt alle vrijwilligers en sponsoren die dit jaar hun bijdrage hebben geleverd. Voor meer informatie over de Speelweek klik hier.

Het album en de bestelmogelijkheid met alle foto’s van vrijdagavond vind u hier.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button