Voor de vierde keer op rij een ANWB award voor Familiepark Nienoord

Leek- Familiepark Nienoord heeft dit jaar de bronzen titel gewonnen voor ‘Het Leukste Uitje van Groningen 2023’ namens de ANWB-verkiezing.

Uitreiking
Op dinsdag 14 februari werden de provinciale en landelijke winnaars van ‘Het Leukste Uitje 2023’ bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking bij Hart van Holland in Nijkerk. Deze dag stond volledig in het teken van de liefde voor uitjes, toepasselijk op Valentijnsdag. Deelnemers werden ontvangen in een prachtige theaterzaal vol met hartjes en rozen.

Negen genomineerden
Samen met negen Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor de titel. De gouden provinciale prijs is voor Doezoo Leens en Speeltuinvereniging Sint Vitusholt won zilver.

Bronzen titel
Stemmers konden het Familiepark beoordelen op de volgende criteria: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, klantvriendelijkheid en faciliteiten. Enkele waarderingen van de stemmers voor Familiepark Nienoord: “Bijzonder voordelig vergeleken met andere uitjes, overzichtelijk, gratis parkeren is uniek en een super kindvriendelijk park”. Het Familiepark blijft zich ontwikkelen en dit wordt dan ook door de bezoekers gewaardeerd met een 8,9 voor het aanbod.

Seizoen 2023, 70 jaar, geen prijsverhoging
Op vrijdag 7 april start het nieuwe seizoen van Familiepark Nienoord. Het Familiepark bestaat dit jaar 70 jaar en dat vieren we dit seizoen extra feestelijk met speciale acties, verrassingen en winrondes. En om een dagje uit ook dit jaar betaalbaar te houden wordt er meegedacht. Er wordt geen prijsverhoging toegepast op de entreetickets en abonnementen. We kijken uit naar een nieuw seizoen met veel ontwikkelingen en een agenda vol met leuke activiteiten.

   
Back to top button