Flinke Pink polsbandjes nu ook in de voorverkoop!

LEEK – Sinds dinsdag is ook de organisatie van het Flinke Pink Festival op Podium Nienoord gestart met de opbouw. Komend weekend kan er 4 dagen gefeest worden op deze schitterende locatie.

Volgens organisator Sikko Cazemier ligt het festivalterrein er beter bij dan ooit te voren. Vooral de drainage die onlangs is aangelegd zorgt er voor dat het terrein niet meer drassig is en overal goed begaanbaar is voor het publiek. Daarnaast is het gebouw opgeknapt, is er meer terreinverlichting en er is door de gemeente Leek een calamiteiten ontsluiting gemaakt. De horecatenten, toiletten en stroomvoorziening zijn inmiddels gereed en vanaf donderdag wordt er gestart met de opbouw van het geluid en de immense lichtshow!

Voor het eerst werkt Flinke Pink met polsbandjes! Er zijn 2 soorten, een avondbandje alleen te koop aan de kassa op de avond zelf voor €. 2,50 en weekendbandjes a €. 5,00 die je zowel aan de kassa als in de voorverkoop kunt aanschaffen. Dit laatste kan vanaf woensdagmiddag 16 uur bij de volgende adressen: Haarspecials, Bio Easy, Shoeby, Primera en Fitclub Rodenburg.

Daarnaast kan men ook donderdagavond tussen 19 en 21 uur op Podium Nienoord terecht voor de aanschaf van polsbandjes! Meer info: www.flinkepink.nl.

   
Back to top button