Uitbreiding spinningzaal Rodenburghal gereed

Spinning LEEK – Nog geen jaar na de opening (oktober 2012) bleek de spinningruimte van Fitclub Rodenburg in Leek al te klein. De afgelopen zomer werd daarom aangegrepen om de zaal fors te vergroten en het aantal fietsen uit te breiden naar 25. Tevens zijn speciale muurschilderingen aangebracht en is de ruimte voorzien van 4 grote LED schermen waarop tijdens een deel van de lessen beelden te zien zijn van wielrenners en mountainbikers ondersteund met muziek! De lessen (6 dagen per week!) worden verzorgd door een team van 4 instructeurs en daarnaast zijn er ook virtuele lessen op variabele uren mogelijk! Tot en met 31 augustus zijn er Try-Out dagen waarbij iedereen gratis en vrijblijvend de groepsfitness in de Rodenburghal kan uitproberen.

Een abonnement voor onbeperkt spinning én alle andere groepslessen kost 25 euro per maand. Meer info: www.fitclubrodenburg.nl.
   .
Back to top button