Simple Mind’s Derek Forbes geeft concert in Leek

LEEK – Komende vrijdag 23 februari 2018 komt Derek Forbes, vooral bekend als gitarist/schrijver van de Simple Minds, naar de Rodenburghal in Leek tijdens de 2e editie van de Classic Rock Night.

Het optreden in Leek is 1 van de eerste van zijn nieuwe “Echoes” wereldtour! Forbes speelde in het verleden ook bij nog tal van andere bands zoals Big Country en Propaganda!

Derek Forbes staat met zijn nieuwe band op het podium in Leek. Naast eigen nummers zullen ook de grote Simple Mind hits zoals Belfast Child, Promised You A Miracle, Don’t You Forget About Me, Waterfront en Alive And Kicking ten gehore worden gebracht.

Ook zal de band RU2 optreden tijdens deze Classic Rock Night. Met eenzelfde passie als U2 brengt RU2 een tribute aan hun Ierse helden. RU2 is opgeklommen tot één van de beste en meest succesvolle U2 tribute bands van de Benelux. Door haar sound, uitstraling en enthousiasme, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te bespelen.

In februari 2017 werd de eerste editie van de Classic Rock Night georganiseerd, toen met de bands Killer Queen uit Engeland en Look Sharp Roxette Tribute.

Voor meer info en tickets kan men terecht op www.classicrocknight.nl.

   .
Back to top button