Fysiogym in de Rodenburghal

LEEK – Elke maandag- en woensdagochtend is er, vanaf 9 september a.s., weer wekelijkse Fysiogym voor 50+ in de Rodenburghal. Er zijn beide ochtenden 2 damesgroepen en daarnaast is er een herengroep op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Fysiogym is gymnastiek die vooral bedoeld is om klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen en te verbeteren. Veel pijnklachten in nek, schouder en rug zijn het gevolg van spierzwakte, verkeerde houding en spanning. Bij Fysiogym wordt gewerkt aan het soepel houden van de gewrichten, spierversterking, een goede houding bij zitten & staan en ontspanning in rust en beweging. Daarnaast worden er tips gegeven die toegepast kunnen worden bij diverse activiteiten van alle dag. Elke week is er een gevarieerd aanbod oefeningen, de helft van de lessen is bewegen op muziek. Fysiogym wordt gegeven door Elly Borren, zij is fysiotherapeut en docent Ontspannen Bewegen en geeft al vele jaren les in Leek.

Senioren zijn welkom om tijdens 1 van de lessen vrijblijvend kennis te maken, dit kan ook tijdens de Open Dag van de Rodenburghal op 31 augustus a.s.
Voor informatie kan men contact opnemen met Elly Borren, tel: (050) 501 50 09 of email: [email protected]
Back to top button