Veel winnaars ballonnenwedstrijd Centrumpark Oostindie

leekLEEK – Vorig jaar heeft wethouder Tanja Haseloop het Centrumpark in de nieuwe woonwijk Oostindie geopend. Bij de opening hebben de kinderen uit de wijk ballonnen opgelaten voor een ballonnenwedstrijd, georganiseerd door ARCADIS. Het Centrumpark is ontworpen en aangelegd door ARCADIS.

ARCADIS heeft van veel ballonnen de kaartjes teruggekregen. De verste ballon heeft een reis afgelegd van 169,76 km! En dit was er niet één, maar een hele kluwen van 25 ballonnen is neergekomen in het Duitse Steyerberg. Een 10-jarig meisje heeft de ballonnen gevonden en de moeite genomen om de antwoordkaartjes terug te sturen. Zij heeft daar een leuk kaartje bij gedaan. Alle 25 winnaars krijgen woensdag een leuke prijs van ARCADIS.

Centrumpark Oostindie

Het “Centrumpark” verraadt met zijn naam de centrale ligging in de woonwijk Oostindie. Het ligt aan een grote, driehoekige vijver in het centrum van Oostindie. Het is een echt verblijfspark waar men aan de rand van het water heerlijk kan vertoeven. Het park is vormgegeven op grasterrassen van verschillende hoogte, die van elkaar gescheiden zijn door gemetselde muurtjes. De terrassen komen bij de vijver uit op een markant plein, dat met een referentie aan een zandstrand

   .
Back to top button