Reanimatie en AED cursus voor bewoners van woonwijk Oostindie in Leek

Leek – Ingrid Gelderloos gaat in samenwerking met wijkvereniging BRAVO voor de mede bewoners van woonwijk Oostindie een cursus reanimatie & AED geven.

Sinds 2021 hangt er een tweede AED in de wijk. Hiermee wordt de overlevingskans enorm vergroot voor een slachtoffer van een hartstilstand. Hoe meer mensen weten hoe ze om moeten gaan met een AED hoe beter! Ingrid Gelderloos, een erkent reanimatie instructeur, verzorgt een cursus reanimatie & AED op zaterdag 27 mei in de school Violier.

Kosten voor deelname bedragen: €29,50 per persoon. Je ontvangt na afloop een certificaat waarmee je je ook als burgerhulpverlener kunt aanmelden bij HartslagNu (https://hartslagnu.nl/burgerhulpverlening/).

Cursussen
Koffie/thee en koek wordt geregeld door BRAVO! Er is plek voor 6 personen in de ochtend en 6 personen in de middag. Bij voldoende animo kunnen er nog meer cursussen georganiseerd worden. Dus past deze datum niet, meld je dan alvast aan voor een volgende.

Aanmelden
Ben je bewoner en/of lid van wijkvereniging BRAVO dan kun je je aanmelden via: activiteiten@wijkverenigingbravo.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht over de exacte tijden.

Lees ook: Nieuwe openbare AED in woonwijk Oostindie dag en nacht inzetbaar voor reanimaties

   
Back to top button