Masterchef tijdens Leekweek

LeekmasterchefLEEK – Op 30 augustus zal de inmiddels traditionele Leekweek weer van start gaan. Een gezellige week voor jong en oud georganiseerd door de vrijwilligers van Stelten Leek Promotions.

Op 31 augustus zal Stelten samen met de gemeentelijke open dag, de 2de dolle zaterdag door de Leekster ondernemers, diverse sport en muziekdemonstraties en  een Paranormale Welnessbeurs aftrappen voor een week vol activiteiten. Deze gezellige, inspirerende en sfeervolle beurs bied een breed en gevarieerd aanbod van stands op het gebied van wellness en spiritualiteit met alles voor lichaam, geest en ziel. Tijdens de Spirituele Wellness beurs zijn er doorlopend workshops en lezingen.  Om 19:30 zal het levend tafelvoetbalspel weer plaatsvinden. Vriendengroepen zowel dames als heren proberen elkaar af te troeven in een toernooi.

Ook een nieuw onderdeel is  op 3 september voor de dames en meisjes een lady’s day. Verschillende bedrijven zullen zich daar presenteren puur op de vrouw gericht. Natuurlijk zal een modeshow niet ontbreken door verschillende ondernemers. Kortom een gezellig dagje uit voor vrouwen, moeders dochters en vriendinnen.

Op 7 september is er een kookwedstrijd. Regelmatig hoor je wel om je heen; mijn hachee daar likt iedereen zijn vingers bij af, mijn boerenkool daar wil iedereen mijn recept van, of mijn snert bij de slager krijg je hem niet zo lekker. Heb jij nou ook een gerecht waarvan jij vind, dat deze door niemand overtroffen kan worden; dan wil stelten je uitdagen. Word jij de eerste Masterchef van Leek?

Voor zowel het levend tafelvoetbalspel als de kookwedstrijd zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heb jij het lef, geef je dan vandaag nog op via www.stelten.nu of bel met 0594-515174

Back to top button