Geslaagde eerste turntraining bij Tiga

LEEK – Voor de jongste Tiga jongens is er vanaf nu op donderdag een extra trainingsmogelijkheid. Naast de gymles bij Stephany of Marlot kunnen zij er voor kiezen om op donderdag middag, van 16.00 tot 17.15, te turnen bij Michiel en Frank.

De jongens van 5 en 6 jaar stonden natuurlijk te popelen om voor het eerst in een echte turnhal te gaan turnen. Na een rondleiding door de turnhal begonnen zij met een warming up om vervolgens wat steunvormen en koprollen/handstanden te gaan doen. Als afsluiting deden ze een estafette waar de jongens natuurlijk erg fanatiek aan mee deden. Deze groep is er om jonge jongens alvast voor te bereiden op de selectie. Vanaf volgende week is deze groep er ook voor de meisjes onder leiding van Talitha en Lisette. Natuurlijk gaan wij er vanuit dat dit net zo’n groot succes wordt.

Ben jij tussen de 5 en 8 jaar, of ken jij iemand die dat is. Dan kan je/diegene altijd 2 keer gratis mee doen. Om te beginnen bij de recreatiegroep op dinsdag in de gymzaal bij de Nijenoertschool van 17.00 tot 18.00!

   .
Back to top button