Groep 8 leerlingen winnen ‘Kraak de Borgenkluis’

LEEK – Feline Wijngaard, van obs De Springplank in Marum, werd blij verrast in de klas. Feline had na haar bezoek aan het open huis van vestiging Lindenborg van rsg de Borgen meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Borgenkluis’. En met succes!

In een ronde wist zij in de snelste tijd de kluis te kraken. Ze won daarmee een waardebon van € 50,- Feline is één van de prijswinnaars van Kraak de Borgenkluis.

Eind januari bezochten veel groep 8 leerlingen het open huis van de verschillende vestigingen van rsg de Borgen. De leerlingen in het laatste jaar van de basisschool staan voor de belangrijke keuze naar welke school ze na de zomervakantie naar toe gaan. De bezoekende leerlingen kregen de mogelijkheid om thuis het onlinespel Kraak de Borgenkluis te spelen. Ze konden vragen beantwoorden over het voortgezet onderwijs en rsg de Borgen in het algemeen. Daarna konden ze proberen om met een code zo snel mogelijk de kluis te kraken.

Afdelingsdirecteur Titia Keuning van vestiging Lindenborg kwam op obs De Springplank in Marum om de prijs te overhandigen. Feline: “Ik was superblij toen mijn moeder vertelde dat ik een waardebon van €50,- gewonnen had. Ik zit in groep 7 van obs De Springplank in Marum, dus ik kan nog even nadenken welke leuke schoolspullen ik er volgend jaar van ga kopen. “

Naast Feline waren nog meer gelukkige groep 8-winnaars van Kraak de Borgenkluis van verschillende basisscholen. Dat zijn Robine Mulder van bbs De verwondering in Roden, Jorieke de Koning van sbo De Meerpaal in Groningen, Jason Stienstra van cbs Jan Kuipersschool in Grootegast en Jorian Kielstra van de  Prof. W.J. Bladergroenschool in Groningen. Al deze leerlingen werden in de klas verrast met de prijs; een vvv-waardebon ter waarde van €50,- met lekkere paaseitjes.

Back to top button